SK Viktorie Jirny - TJ Star Tupadly 19:0 (10:0)

11.06.2016 10:15

V posledním domácím utkání jsme přivítali na domácím hřišti soupeře ze dna tabulky. Naši dorostenci se díky zaváhání Českého Brodu posunuli po posledním víkendu na první příčku tabulky a v tomto utkání jsme chtěli naši pozici potvrdit. Od začátku utkání bylo vidět, jak velký bodový rozdíl mezi oběma celky je. Naši dorostenci výborně kombinovali, drželi míč na svých kopačkách a soupeře k ničemu nepustili. První poločas skončil po jasné převaze našich dorostenců 10:0.

Už v prvním poločase jsme zahájili střídaní a ve druhé půli jsme v nich pokračovali. Postupně se dostal do hry náhradní brankář, ale i všichni hráči k dispozici do pole. Na naší hře to ovšem nebylo vůbec znát a přidávali jsme jednu branku za druhou. Naši dorostenci si tak poslední domácí utkání sezony náramně užili a soupeři nasázeli celkem devatenáct branek. Závěrečné utkání soutěže nás čeká v neděli 19.6.2016 na půdě FK Červených Peček, které tuto sezonu ještě nepoznali hořkost porážky na domácí půdě!!! K vítězství v tomto ročníku vede jen jediná cesta a tou je bodovat v Červených Pečkách naplno.

Rozhodčí: Nepovím

Sestava SK Viktorie Jirny

Štefek (Panocha) - Nevařil Matěj (Vacek Filip), KadlecBílý (Šebek), Gažík -Michalec (Šimon), PešinaTyšerSkučekREMEŠ (Nešněra) - Kalát

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.